Gratis iPad, Samsung tablet of notebook!

Af en toe is er een energieleverancier met een erg interessante actie. In dit geval hebben we het over Oxxio, een leverancier die momenteel gratis een iPad, Galaxy Note of Samsung Notebook geeft wanneer u een overeenkomst afsluit voor groene stroom en gas. Dat klinkt natuurlijk erg interessant, dus vandaar dat we er even op ingaan in dit artikel.

Wanneer krijg ik een gratis tablet of notebook?

Indien u bij Oxxio een overeenkomst afsluit voor zowel groene stroom als voor gas, dan kunt u een gratis tablet of notebook uitkiezen. U kunt daarbij kiezen uit een Apple iPad, een Samsung Galaxy Note en een Samsung 13,3″ notebook. Mocht u liever voor de Apple iPad Air gaan, dan is het zelfs mogelijk om daarvoor te kiezen, maar enkel tegen bijbetaling van 50 euro. Een groot voordeel is dat u zelfs aan de actie kunt deelnemen wanneer u nog een contract heeft lopen bij een andere energieleverancier.

U wilt enkel groene stroom?

Zelfs wanneer u enkel voor groene stroom een overeenkomst aangaat, profiteert u van een leuke actie. U krijgt dan wel niet een gratis tablet of notebook, maar ontvangt toch een korting van maar liefst 250 euro op de aanschaf van een notebook of tablet. Een zeer interessante actie dus!

Geplaatst op 2 januari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *