De Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij is in het jaar 2005 opgericht en sindsdien actief in Nederland. Inmiddels is de partij uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse energieaanbieders. Naar eigen zeggen daagt de Nederlandse Energie Maatschappij de traditionele marktpartijen uit, zodat er meer concurrentie ontstaat. Dat zorgt volgens de aanbieder immers voor lagere energietarieven en een betere dienstverlening, wat natuurlijk erg interessante ontwikkelingen zijn voor de consument.

‘De markt is nog niet vrij genoeg’

Ondanks het feit dat de concurrentie inderdaad is toegenomen en de consument inmiddels minder betaalt voor energie, is de Nederlandse Energie Maatschappij van mening dat de energiemarkt nog niet vrij genoeg is. Op dit moment daagt de Nederlandse Energie Maatschappij de traditionele marktpartijen dan ook uit door lagere prijzen te hanteren, meer te focussen op de klant en een onderscheidende boodschap uit te dragen. Ten slotte vindt de Nederlandse Energie Maatschappij transparante en eerlijke communicatie en voorwaarden erg belangrijk.

Nederlandse Energie Maatschappij contact en telefoonnummer

Het is bij deze energieaanbieder dan wel mogelijk om online vragen te stellen, maar soms zult u toch wat liever even bellen. Dat kan uiteraard ook, en wel op het Nederlandse Energie Maatschappij┬átelefoonnummer 088 – 7307307. Via dit telefoonnummer kunt u op werkdagen van 8:00 – 18:00 uur contact opnemen en betaalt u het lokale tarief. Het is ook mogelijk om via een contactformulier in contact te komen met de Nederlandse Energie Maatschappij.

Heeft u ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij? Laat dan hieronder uw bevindingen achter!

Geplaatst op 28 januari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *